12/11/09

Τα σκουληκακια

Νιωθω πολυ ομορφα οταν κερδιζω μαχες που δινω με ακραιους φασιστες. Ομως ειναι αληθεια οτι τις περισσοτερες που εχω δωσει στη ζωη μου με δαυτους τις εχω χασει. Λυπαμαι, αλλα μαθαινω τουλαχιστον.
Τους πολεμω οσο μπορω, μα οταν ερθει η ωρα να σκοτωσω δεν μπορω. Απλα δεν μπορω.
Παλευω σκληρα πλακωνωμαστε αγρια, κυλιομαστε σε λασπες, καμμια φορα και σε βουρκους ακομα, δε μασαω. Καμμια φορα οπως κυλιομαστε κι ερχεται ο φασιστας απο πανω μου και σφιγγει τα χερια του στο λαιμο μου, τοτε εγω ξερω πως δεν εχω κρυμμενο κανενα κρυφο μαχαιρι να τραβηξω. Γιατι ατιμα δε φερθηκα ποτε μου κι ας ξερω πως αυτος ευκολα και με καμαρι θα το ειχε κανει.. Ε τοτε λοιπον ειναι που τρωω το πολυ το ξυλο.

Στην αντιθετη περιπτωση παλι, αν τυχει και εγω τον βαλω κατω και σταθω απο πανω του, ενω υψωνω το χερι και ειμαι ετοιμος να του καταφερω το τελευταιο μοιραιο χτυπημα, το χερι απλα δεν κατεβαινει. Γιατι? Δεν ξερω. Η μαλλον ξερω, οπως και να'χει ομως το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο.

Αλλες πολλες φορες παλι κι ενω η μαχη τρεχει, βρισκομαι ξαφνικα μονος εναντιων πολλων γιατι οπως ξερετε ο φασιστας θα κανει το παν για να κερδισει. Οταν δει πως ενας μ εναν δεν τα βγαζει περα θα φωναξει κι αλλους φασιστες να συνδραμουν για να τ' αποτελειωσουν το θυμα. .
Θα κανει ο ακραιος φασιστας τα παντα για να σε κερδισει. Θα συκοφαντησει, θα ρουφιανεψει, θα διαστρεβλωσει, θα ατιμησει, θα λοιδωρησει, θα διαπομπευσει, θα προδωσει, θα ξεφτιλησει, θα σκοτωσει. Δεν θα σταματησει πουθενα ο φασισμος προκειμενου να νιωσει το αρρωστο τεραστιο εγω του ικανοποιημενο.

Δεν υπαρχει ελεος στον φασισμο, δεν υπαρχει δικο του λαθος. Ο φασισμος ειναι αλανθαστος.
Αν τολμησεις να του υποδειξεις το λαθος του αυτος θα σου απαντησει "και ποιος εισαι εσυ ρε βρωμιαρη που θα μιλησεις για μενα?" . Δεν τον νοιαζει αν αυτο που θα του πεις ειναι σωστο η οχι. Δεν τον νοιαζει η ουσια. Τον νοιαζει ποιος ειναι ο κερατας που τολμαει να του κανει υποδειξεις. Θελει τον φταιχτη, τον ενοχο,να τον "κανονισει" οπως του αξιζει.. Αυτο, τιποτα αλλο.

Στον φασιμο δεν υπαρχει διαλογος, ουτε συμβιβασμος, ουτε να τα βρουμε. Δεν υπαρχει πολιτισμος. Δεν υπαρχουν λογια.
Ο ακραιος φασιστας λεει: Εγω υπερασπιζομαι τον εαυτο μου οχι με λογια αλλα με πραξεις! Και το'χουν παρει ολοι το νοημα ευκολα. Πολυ ευκολα.
Κι οπου δεν μπορεσει με "τις πραξεις" να τα βγαλει περα τοτε ο φασισμος εχει και τις αλλες μεθοδους που προανεφερα. Απο κουτσομπολιο , συκοφαντια, λοιδωρια και διαπομπευση μεχρι στημενες δικες, εκμεταλλευση καθε ανθρωπινης αδυναμιας, εκβιασμους και ηθικη εξοντωση.

Ετσι και στις λεωφορους την μεγαλης μπλογκοσφαιρας.
Κανεις κριτικη ας πουμε...στην κυβερνηση. Σου λενε, καν'την επωνυμα.
Τολμας να υπογραφεις ως αγνωστος? Ποιος εισαι βρε κοπανε? Ποιος νομιζεις πως εισαι? Ποιος σου δωσε το δικαιωμα ρε σκουληκι? Φοβασαι για τον εαυτουλη σου, για τη δουλιτσα σου, για την ακεραιοτητα σου, για την οικογενεια σου μουλε? Ενα ανθρωπακι εισαι κι ειμαστε εμεις η εξουσια, ειμαι εγω η εξουσια καταλαβε το. Κι οχι μονο η κυβερνηση τα κανει αυτα. Αλλα κι οποιος φασιστας νομιζει πως εχει την όποια εξουσια εναντι αλλων. Απλα δεν σου επιτρεπει.
Του λες ας πουμε. Ρε μαγκα, δες πρωτα το υφος μου πως δεν ειχε σκοπο να σε θιξει, ακουσε με πρωτα, καλοπροαιρετα ηθελα να σου πω δυο πραγματα κι αν δε θες απλα μην τα δεχεσαι. Αλλωστε το διαδικτυο αυτο ειναι ενας αγνωστος μεγαλος κοσμος. Κι αν δε μπορεις να το δεχτεις μη συμμετεχεις.
Δεν εχω ποτε διαγραψει σχολιο στο μπλογκ μου ουτε για πλακα. Οσο κι αν με πειραξαν καποια απ αυτα. Πολλοι φιλοι που εκτιμω επισης. Κι αν εχω κριτικαρει ποτε καποιον φιλο(καλοπροαιρετα παντα) ποτε κανεις τους δε μου διεγραψε σχολιο μου, οσο κι αν καποιες φορες τους πικρανα η αλλες φορες που ειχα πεσει εγω σε λαθος. Κανεις τους κι αυτο τους τιμα.
Βεβαια κι ο φασιστας μπορει να μη σου διαγραψει σχολιο αλλα αυτος θα βρει αλλο τροπο να σε ξεσκισει. Θα κανει οτι περασει απ το χερι του ωστε με υπουλο τροπο να σε κανει να υποκυψεις στα μαρτυρια του και να λυγισεις μεχρι να πεις ημαρτον, δικο μου το λαθος. Ναι ο Χρυσαυγιτης ετσι κανει.
Ετσι γινεται τωρα και στην μπλογκοσφαιρα για να επανελθω. Τα ιδια σου λεει ο φασισμος.
Θες κυριε να με κριτικαρεις για κατι? Καντο με ονοματεπωνυμο. Πως θα ξερω που θα σε βρω να σε ξεσκισω (λεει απο μεσα του ασχετα αν δε το φωναζει)
Ελα ομως που το φωναζει. Ελα ομως που οσο κι αν εκφοβιζει ο φασισμος δεν τρομοκρατει. Τουλαχιστον οχι ολους. Παντα θα υπαρχουν βλεπεις αυτα τα σκουληκακια που θα ξεφυτρωνουν μεσα απο καμμενες σαρκες, απο κοκκινες ζωες, απο τα μποστανια του δικαιου και της ουσια της αληθειας..
Ε δεν θα περασει ρε μαγκες ο φασισμος στη μπλογκοσφαιρα. Ψηφιστε οτι νομους θελετε. Παρτε οτι αλλο μετρο γουσταρετε. Συκοφαντηστε, διαστρεβλωστε, ατιμηστε. Ομως χωνεψτε το. Ο φασισμος σας δεν θα περασει!

3 σχόλια:

Artanis είπε...

Εγώ πάντως, διαγράφω...Κι αν κάπιοος θέλει να με βρει, ας με ψάξει, κι εγώ -πέρα από την υποθετική ανωνυμία μου- δεν κρύβομαι...
Σιγά να μην ζητήσω την αδεια του καθενός για να γράψω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ μπλογκ...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...

akrat είπε...

ο αγών έχει μια διάρκεια αιώνια...

phlou...flis είπε...

μην τους μπερδεύεις με τα σκουλήκια. Δε μπορείς να φανταστείς αυτά τα έρμα τι προσφέρουν στη γη.