16/1/08

Ξεφτιλες απ το Καστελι Χανιων.Ντροπη σας.Μην ξεφτιλιζετε αλλο την Κρητη.

Εβλεπα πριν λιγο στο Mega μια εκπομπη για τον ρατσισμο στην Ελλαδα.Για τα παιδια ξενων Αφρικανων, Πακιστανων,Αλβανων κλπ ,που γεννηθηκαν,μεγαλωσαν και ζουν εδω στην Ελλαδα πιο ελληνες απο εμας τους "καθεαυτου"ελληνες αλλα ουτε νομιμοποιηση, ουτε αναγνωριση μα ουτε και προκοπη βρισκουν σ αυτην την κατ ευφημισμο φιλοξενη χωρα μας.Και εστιασε η εκπομπη στα προβληματα και την απανθρωπια που βιωνουν οι ανθρωποι αυτοι που; στο Καστελι Χανιων !
Ντροπη σας ρε καθικια στο Καστελι Χανιων που θελετε να καμαρωνεται ως περηφανοι λεβεντες Κρητικοι .
Ντροπη σας ξεφτιλες στο Καστελι Χανιων που ξεσπατε τα πιο ελεεινα και ζωωδη ενστικτα σας
πανω σε ανυπερασπιστες ψυχες που προστρεχουν κατατρεγμενες απο την πεινα η τον πολεμο των χωρων τους στη δικη μας χωρα με σκοπο να ζησουν τ ονειρο αυτοι και τα παιδια τους.
Ντροπη σας φιλοτομαρα μικροαστικα γουρουνια στο Καστελι Χανιων που με νυχτερινες επιθεσεις σε καλυβες μεταναστων με σκοπο τον εκφοβισμο ,την τρομοκρατια και τον αγριο ξυλοδαρμο τους και με αφορμη καποια δηθεν αναρμοστη συμπεριφορα καποιου εξ αυτων,επιβεβαιωνετε την αλητεια τη δικη σας και οσων φασιστων συντοπιτων σας βγαζουν συνενοχικα το σκασμο και σας καλυπτουν στα απαισια εργα σας.
Ντροπη σας και σας "κυρια" του ερυθρου σταυρου στο Καστελι Χανιων που με απιστευτο θρασος δηλωνετε πως <μετα το περιστατικο δεν μπορουσαμε να συνεχιζουμε να προσφερουμε φαγητο στους εχοντες αναγκη αλλοδαπους γιατι ,τι θα λεγαμε στους ντοπιους;>.
Ωστε ετσι βρε σιχαμενη,δε θα βρισκες τιποτα να τους πεις; Θα τους στενοχωρουσες αν τους μιλαγες για αγαπη και για ανθρωπια ας πουμε η θα πεφτε βαρια τετοια κουβεντα σε τετοια ζωα ;
Σιχαμενοι ολοι σας εκει κατω στο Καστελι Χανιων μη ξεφτιλιζετε αλλο την Κρητη.Φτανει πια! Καποτε ισως ερθει η δικη σας ωρα...
Το παγκοσμιο φαινομενο της οικονομικης μεταναστευσης και της αναζητησης μιας καλυτερης ζωης οπουδηποτε στον πλανητη θα γιγαντωνει
μερα με τη μερα νεες κοινωνιες πολυχρωμες, δημοκρατικες, εργατικες, φιλελευθερες, επαναστατικες που αποβρασματα σαν εσας δε θα χουν καμμια απολυτως θεση.Πιστεψτε μας.

3 σχόλια:

Shades είπε...

Τι να πω... αν και δεν ξέρω καθόλου το θέμα... αυτό που θυμάμαι είναι τα χρόνια που εμείς οι Έλληνες φεύγαμε από το τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο.. και τέτοιες συμπεριφορές ακόμα τις κρατάμε μέσα μας.
Δεν είμαστε οι καλύτεροι!!! δεν είμαστε "άρια" φυλή!!!

σαν απόγονος μικρασιάτης.. θυμάμαι την πίκρα των γιαγιάδων μου στα παραμύθια που άκουγα.. θυμάμαι που έλεγε η νενε Μαριώ "ξένος στο τόπο μου"... μια καθώς πρέπει γιαγιά ένιωθε "μοίασμα"...

..και τώρα αυτά που διαβάζω.. απ' τη φιλόξενη Κρήτη που έχω στη καρδιά μου!!

..για διάφορους λόγους έχω έρθει στη Κρήτη δεκάδες φορές... και πάντα μέσα μου λέω... αχχχχ να μπορούσα να έμενα εκεί σ' ένα μικρό χωριό!!! αχχχ να ήμουν κι εγώ Κρητικός!!! ΠΕΡΙΦΑΝΑ!!

ΕΕ...μμαααα... δεν μπορώ να πιστέψω δα ότι μωρέ το νησί άλλαξε όλο... γιάντα?? έφτασε στις καρδιές σας η Ευρώπη και η ALFABANK??..

Elli είπε...

Σαν κρητικιά με ξαφνιάζεις!

Το παρελθόν μας είναι το μέλλον τους....

είχα δίαβάσει κάπου μια φορα!
Βέβαια, κάποιοι από μας έχουν πλουτίσει απότομα και ξεχάσαν το παρελθόν τους!
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω πως και στην λατρεμενη μας Κρητη οπως και παντου στην Ελλαδα υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ αλλα ρε παιδια τι γινεται με τους πολλους?