11/1/08

Κυριε Παπαγιαννακη μας καληνυχτα ,μα ειναι κριμα...

Διαλεξτε λοιπον.

Ο Καραμανλης εξαφανισμενος -οπως κανει παντα- απο τις εξελιξεις προσπαθει μπας και γλιτωσει την εικονα που με τοσο κοπο εφτιαχνε τοσο καιρο.Πολιτικα νεκρος ηδη ομως δεν εχει μελλον και το ξερει οπως το ξερουν, καθημερινα ολο και περισσοτεροι Ελληνες αφου με την απουσια αυτη ακριβως ειναι που πηραν ολοι θαρρος και καναν το κομμα του οικο ανοχης. Οι αυτοκτονιες ειναι βεβαιως φυσικο επακολουθο, ομως τετοια "φαιδρα" συμβαντα τι να του πουν του εξαφανισμενου... Ενα ταξιδακι στις Ινδιες αντιθετα ,ειναι οτι πρεπει τετοιες εποχες ή οχι;

Ο Γιωργακης καρυδοτσουφλο στο πελαγος του οραματος για κυβερνηση συνασπισμου εχει κι αυτος αλλα ν ασχολειται .Απ τη μια προσπαθει να στηριζει οσο μπορει τον μικρο Johnboy Τσιπρα (Κυριε Παπαγιαννακη μας καληνυχτα μα ειναι κριμα) κι απ την αλλη να περισωσει οτι κομματι του Πασοκ του αναλογει για να του το προσφερει οταν θα ρθει η ωρα της επομενης ηττας και της προσωπικης του αναχωρησης στο εξωτερικο.
Ετσι κι αλλιως γραμμενους μας εχει ολους εδω στο Ελλαδισταν.

Ο Μεγαλος Μπενυ απ την αλλη εχει κι αυτος δουλειες με φουντες. Απ τη μια προσπαθει οπως μπορει να στηριζει τον κολλητο του -και μελλοντικο του θυμα-Κωστακη (αφου οπως πιστευει ακραδαντα μπορει να τον φαει για πλακα οταν ερθει η ωρα) κι απ την αλλη τρεχει με ρυθμους καταιγιδας να προλαβει να δημιουργησει το νεο Βενιζελικο εθνοσωτηριο κομμα ,τον νεο μεγαλο πολο του δικομματισμου του οποιου τοσο εκτιμα την αναγκαιοτητα .

Σ ολες αυτες τις προσπαθειες εννοειται ,καθε προσφερομενη συμμετοχη και βοηθεια ακομα και απο (ή καλυτερα ειδικα απο) τους "φιλους των φτωχων" Καρατζαφερη και Παπαρηγα γινεται δεκτη με ιδιαιτερη χαρα και ενθουσιασμο.

Οι προοπτικες της χωρας λοιπον πολλες.Γι αυτο σας λεω, διαλεξτε !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.