29/11/12

Συνεδριο Δρασης

1&2ΔΕΚ2012

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οραματιζόμαστε το μέλλον 

     
15 Νοεμβρίου 2012
Κόντρα στο ζοφερό κλίμα που επικρατεί και την μόνιμη καταστροφολογία, εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτών που σκέφτονται δημιουργικά και που θέλουν να στηρίζονται στις δικές  τους δυνάμεις .

Ατενίζουμε το μέλλον με σοβαρότητα αλλά κυρίως με αισιοδοξία. Είναι στο χέρι όλων μας να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να δρομολογήσουμε ένα μέλλον με ευημερία, αρκεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ενός ανοικτού Συνεδρίου, που στόχος του είναι  η πολιτική συσπείρωση όλων αυτών των κοινωνικών ομάδων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η πρότασή μας για συνεργασία και σύμπραξη του ευρύτερου μεταρρυθμιστικού χώρου δεν προκύπτει από εκλογικές σκοπιμότητες.  Αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να δυναμώσει η φωνή της Ευρωπαϊκής και μεταρρυθμιστικής προοπτικής της χώρας μας, για να στηριχθούν και να γίνουν πράξη οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, για να δείξουμε πως μόνο αν αντιμετωπίσουμε τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα ελπιδοφόρο αύριο και –κυρίως- μεθαύριο.

"Ομιλητές: (σύμφωνα με τις τελευτάιες ενημερώσεις)
Κ. Αλεξάκος, Γ. Βαλλιανάτος (ΦΙΣ), Γ. Δημαράς (Οικολόγοι Πράσινοι), Ε. Καλαϊτζόπουλος (Δημοκρατικοί), Α. Καρίπογλου (Δράση), Α. Καφετζόπουλος, Μ. Ματσαγκάνης, Ν. Μπίστης, Θ. Παπαδόπουλος (Δυν. Ελλ.), Γ. Προκοπάκης, Φ. Σαραντόπουλος (Εν. Ελλ.), Θ. Σκυλακάκης, Θ. Τζήμερος (ΔΗ.ΞΑ.), Β. Τσιατσιάμης (Συμμαχία Νέων), Ν. Χρυσόγελος, Χ. Χωμενίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: