20/5/12

Παμε Συριζα



Η ευφυής κίνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα να τιμήσει με διάλογο προτεραιότητας τις κομματικές συντεχνίες έδειξε σαφώς ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε στα σοβαρά το μήνυμα πως ο κρατικός κομματικός λαός «είναι εδώ ενωμένος δυνατός». 

Ο λαός αυτός που θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του ελληνικού κράτους και των Ελλήνων φορολογουμένων να διατηρεί τον μεγαλύτερο αριθμό κρατικών υπαλλήλων στον πλανήτη και μάλιστα με μονιμότητα και με εγγύηση ότι δεν θα χάσουν την δουλειά τους ακόμη και όταν (όπως συμβαίνει σήμερα) ένας αντίστοιχος αριθμός 1.000.000 ανέργων του ιδιωτικού τομέα που αναμένεται να φθάσουν τα 1.300.000 μέσα στο 2013 δεν πρόκειται να βρουν δουλειά ούτε μετά το 2025. 

Θα ήταν άλλωστε κομματικό λάθος να αγνοήσει την δύναμη της εκλογικής πελατείας των 1.200.000 περίπου κρατικών υπαλλήλων και των συντεχνιών που τους «προστατεύουν» όταν ο λαός αυτός ζει και θα ζει από τους Έλληνες ιθαγενείς με την εγγύηση όλων των κομμάτων που πέρασαν στην εξουσία από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. 

Η εκλογική πελατεία των άνω του εκατομμυρίου διορισμένων από τα κόμματα στο δημόσιο με μοναδική υποχρέωση να είναι πιστοί στο κόμμα και αν νομίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετούν και τους πολίτες, αναγνωρίζοντας τα δικαιώματά τους, ας το κάνουν και αυτό. Δεν χάλασε ο κόσμος...

Την εκλογική πελατεία των απασχολουμένων στον κρατικό τομέα και τις ΔΕΚΟ όπου εκεί οργιάζουν το ρουσφέτι και τα επιδόματα καφενείου, Φαξ, γαλοπούλας, αρνιού και μη κοπάνας...

Hσυνεχεια εδω:  http://www.capital.gr/News.asp?id=1499301

Δεν υπάρχουν σχόλια: