7/5/10

Αι σιχτιρ πια! Σας σιχαθηκα ολους! Μιληστε επιτελους εξω απ τα δοντια! Τολματε?

Η χώρα έχει μπει σε μια νέα περίοδο μεγάλης βίας και πολιτικής ανωμαλίας.Ο φασισμός δολοφόνησε προχθές με φριχτό θάνατο τρεις εργαζόμενους προκειμένου να προωθήσει παραπέρα το κεντρικό πολιτικό του σχέδιο. Φυσικοί αυτουργοί των φόνων ήταν οι αναρχοναζί (αναρχικοί στη μορφή ναζί στην ουσία) που με τα "στραβα ματια" των δηθεν "αριστερων" έχυσαν βενζίνη για να σκοτώσουν . Όμως ποιοι ειναι οι αμεσοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας?

Τα ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ όπως έκαναν και το Δεκέμβρη του 2008 χρησιμοποιούν εδώ και βδομάδες την δίκαιη αντίθεση του λαού στα σκληρά μέτρα πείνας εναντίον του για να στήσουν ένα ψεύτικο σκηνικό μαζικής εξέγερσης πάνω σε μια καταστροφική για τον ίδιο το λαό και για τη χώρα πολιτική γραμμή. Αυτή η γραμμή καλλιεργημένη για χρόνια είναι γραμμή έμπρακτης βίας ενάντια στο λαό, ενάντια στον πολιτικό δημοκρατισμό και ενάντια στις παραγωγικές δυνάμεις τη χώρας. Αυτή η βία που οδήγησε τελικά και στη χρεωκοπία της χώρας τώρα κλιμακώνεται.

Για να καλυφθούν ισχυρίζονται και τώρα, όπως και το 2008 και όπως πάντα, ότι οι δικές τους διαδηλώσεις είναι ειρηνικές αλλά τις προβοκάρουν οι πράκτορες του εχθρού. Κι εμεις, αντε, να το πιστεψουμε.
Όμως αν ένα μαζικό κίνημα με μια δημοκρατική ηγεσία αισθανόταν ότι προβοκάρεται από τον εχθρό θα έκανε ένα πράγμα. Θα ασχολιόταν πάνω απ όλα και πριν απόλα με αυτόν τον εχθρό και θα τον συνέτριβε πολιτικά και οργανωτικά. Εδώ και χρόνια θα είχε τελειώσει με αυτόν! Όμως αυτοι τι κάνουν;

Λένε πάντα: Το κίνημα μας είναι αρκετά μαζικό και αυτό μετράει, δεν θα μας το χαλάσουν 3 νεκροί ή 1000 καμένα, σπασμένα και λεηλατημένα μαγαζιά, ούτε θα μας το χαλάσει μια απόπειρα μπουκας ναζιστών και φασιστών για να κάψουν τη Βουλή.Αυτός είναι κλασικός κυνισμός! Πρόκειται δηλαδή για το αντίθετο που θα έκανε ένα πραγματικά επαναστατικό δημοκρατικό κίνημα αν θα προβοκαριζόταν.
Ένα τέτοιο κίνημα θα σεβόταν το λαό, τη ζωή του και την περιουσία του και θα έλεγε: Κεντρικό ζήτημα οι προβοκάτορες. Κεντρικό ζήτημα οι 4 νεκροί, τα 1000 μαγαζιά, η απόπειρα μπούκας των φασιστών στη Βουλή όχι μόνο γιατί κάνουν ζημιά στο λαό αλλά και γιατί σπιλώνουν το δικό μου αγώνα!
Ένα τέτοιο επαναστατικό και δημοκρατικό κόμμα θα καλούσε πάνω απόλα και πριν καν συνεχίσει τον αγώνα του σε άλλα μέτωπα, σε παλλαϊκή πολιτική και οργανωτική ακόμα και στρατιωτική πάλη ενάντια στους προβοκάτορες , θα τους σταματούσε όταν καίγανε και κλέβανε και σκοτώνανε.
Θα πέθαινε κυριολεκτικά γι αυτό το σκοπό ώστε να ενωθεί με το λαό. Και την άλλη μέρα θα πάλευσε κόντρα σε αυτούς τους προβοκάτορες για ειρηνικές και δημοκρατικές εξελίξεις, και τελικά θα τους συνελάμβανε και θα τους παρέδινε στην δικαιοσύνη και πιο πολύ θα τους παρέδινε στην καταισχύνη και το μίσος του λαού.

Αλλά ποιος θα τους καταγγείλει, ποιος θα τους αναχαιτίσει, ποιος θα συλλάβει τους αναρχοναζί αφού τους προστατεύει και πολιτικά και οργανωτικά ο ιδιος, που η πορεία του και το ευρύτερο μπλοκ του γίνεται πάντα το κρυσφήγετο των τραμπούκων όπως είναι και κρησφύγετό τους το «πανεπιστημιακό άσυλο» που τους έχει παραδώσει για να τσακίζουν από κοινού και με άλλα τάγματα εφόδου τους διαφωνούντες εκπαιδευτικούς; Και ποιος θα καταγγείλει τους δολοφόνους σαν κεντρικό πολιτικό ζήτημα όταν η δηθεν "αριστεροι" βαδίζαν ψύχραιμα και το Δεκέμβρη και τώρα πάνω στα αποκαϊδια των μαγαζιών, ενώ μαλιστα τώρα οργάνωσαν και νεα διαδήλωση την άλλη μέρα πάνω από τα πτώματα των δολοφονημένων πολιτών ;

Ποιος θα καταγγείλει τους φονιάδες όταν το ευρύτερο μπλοκ της δηθεν "αριστερας" της χθεσινής πορείας προχωρούσε κάτω από τα μπαλκόνια όπου οι άνθρωποι καίγονταν και οι διαδηλωτές συνέχιζαν να περπατάνε και φώναζαν τα συνθήματά τους, ενώ οι επικεφαλής του μπλοκ φώναζαν σε μερικούς διστακτικούς: «προχωράμε»!!!

Αυτό το μαρτυρά βίντεο που παίχτηκε στις ειδήσεις του Σκάι στις 6 Μάη στις 10.05 το βράδυ. Επίσης στις ΕΤ3 στις 10.25 το ίδιο βράδυ προβλήθηκε μια πρωινή δήλωση αυτόπτη μεσήλικης μάρτυρας που είπε ότι οι διαδηλωτές που περνούσαν κάτω από τους ανθρώπους που καίγονταν στα μπαλκόνια όχι μόνο δεν σταματήσανε αλλά απατώντας στις κραυγές ανθρώπων στο πεζοδρόμιο που καλούσαν σε βοήθεια των θυμάτων φώναξαν: αφήστε τους να πεθάνουν είναι απεργοσπάστες!!!!

Οι δολοφόνοι έχουν μια δολοφονική γραμμή καλά δουλεμένη για χρόνια μέσα σε όλο τον κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό συρφετό. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που χάρηκαν όταν οι αμερικανοί πολίτες έπεφταν στο κενό όταν φλέγονταν οι δίδυμοι πύργοι. Είναι πια σάπιοι και έτοιμοι για φρικαλεότητες σε βάρος του λαού που θα τους αντισταθεί ή θα διαφωνήσει μαζί τους γιατί τον θεωρούν αλλοτριωμένο από τον καπιταλισμό. Αυτόν τον σάπιο, τον διεστραμμένο και εγκληματικό αέρα αναπνέουν οι δολοφόνοι που έκαψαν ζωντανούς τους τρεις εργαζόμενους.

Αλλά δεν είναι μόνο ο ΣΥΝ, δεν είναι μόνο το ψευτοΚΚΕ. Η πολιτική προστασία των δολοφόνων βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής εξουσίας. Βρίσκεται κυρίως στον διπρόσωπο πρωθυπουργό, στον διπρόσωπο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στον πιο πολύ διπρόσωπο απ όλους αρχιφασίστα Καρατζαφερη.
Αυτός παριστάνει τελευταία τον φιλελεύθερο για να ξεπλυθεί στη Δύση ενώ από κάτω χτίζει την πιο δολοφονική νεοναζιστική γραμμή και την βία κατά των αστών «κλεφτών εθνοπροδοτών». Ο ρόλος του είναι να καταγγελει την βία της ψευτοαριστεράς σαν βία " επαναστατική", οπότε στην ουσια να την δικαιώνει στα μάτια των μπερδεμένων δημοκρατών.

Τι κάνει λοιπόν αυτός και οι Παπανδρέου- Σαμαράς?Χτυπάνε τους δολοφόνους σαν να είναι εκτός πολιτικής, σαν να είναι έξω και μακρυά από όλα τα κόμματα και τα πολιτικά ρεύματα της Βουλής, σαν να μην είναι οι ίδιοι οι δολοφόνοι και ολάκερη η πολιτική τους γραμμή μέσα στα ακραια "κινήματα" τα δηθεν "επαναστατικα". Ακόμα χειρότερα τους προσφερουν την μεγαλύτερη πολιτική νομιμοποίηση.
Παπανδρέου και Σαμαράς στελνουν τους κομματικους τους στρατους σαν ΓΣΕΕ και σαν ΑΔΕΔΥ στις διαδηλώσεις ακριβώς με τα συνθήματα και την πλατφόρμα των ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ την ίδια ώρα που οι ίδιοι εμφανίζονται φιλοευρωπαίοι για να μένει η Ελλάδα μέσα στην ΕΕ και να την διασπάει και να την διαλύει.

Σε λίγες μέρες αυτοί οι 5 θα κοιτάξουν να ξεχαστούν οι νεκροί της 5 του Μάη. Ήδη στην απογευματινή συνεδρίαση της επόμενης μέρας του φρικτού φονικού το μόνο για το οποίο νοιάστηκαν ήταν ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής. Διαγραφή της αρχηγού της εσωκομματικής αντιπολίτευσης μέσα στη ΝΔ, και διαγραφες από τον Παπανδρέου οσων τολμησαν να ψηφισουν κατα συνειδηση.

Οι "ηγέτες" μας θα προχωρήσουν γρήγορα. Αλλά μαζί με αυτούς θα προχωρήσουν και οι αντιστάσεις του λαού. Ποτέ ως τώρα το ψευτοΚΚΕ δεν έκανε τόσο ωμό σαμποτάζ στην ανάπτυξη και κυρίως ποτε ως σημερα δεν αρνηθηκε τοσο συχνα και τοσο ανοιχτα το συνταγμα της χωρας και ποτέ ο ΣΥΝ δεν ήταν πιο ανυπόλυπτος , ποτέ ο Παπανδρέου τόσο κωμικά ασυνεπής στις υποχέσεις του, ποτέ ο αρχηγός της ΝΔ τόσο δικτάτορας χωρίς αληθινό κύρος και τόσο διασπαστής.

Ομως:Οι νεκροί της 5 του Μάη δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Οι δολοφόνοι νομίζουμε ότι έκαναν ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος γιατί ποτέ τα τελευταία 35 χρόνια ο λαός δεν έχει μπει τόσο πολύ και τόσο πλατιά στην πολιτική αναζήτηση και στην πολιτική ανάλυση.
Ξύπνησε απότομα μέσα σε έναν εφιάλτη, αλλά ξύπνησε . Ο παλιός ψεύτικος κόσμος με τις αυταπάτες του γκρεμίστηκε. Το έδαφος είναι έτοιμο για έναν καινούργιο κοσμο. Οι φασίστες θα σπεύσουν να μετατρέψουν τα συντρίμια του παλιού σε φυλακές του λαού. Όμως μαζί με αυτόν θα είμαστε και μεις εκεί ολοι οι "ατιθασοι" αληθινοι δημοκράτες για να το εμποδίσουμε.

Όποιος έχει τη σωστή γραμμή θα νικήσει.

5 σχόλια:

vasiliskos είπε...

Τη καλημέρα μου και το μόνο που δεν θα σου πω είναι εκείνη τη ξενερωτη λέξη που ονομάζεται "ψυχραιμία"... Δεν υπάρχει έλεος πλέον. Και πότε υπήρχε θα μου πεις. Νομίζω όμως ότι θα κατέβουμε ακόμα πιο χαμηλά. Ερχονται πολύ ύπουλες μέρες.

akrat είπε...

καλησπέρα
και εγώ έγραψα τις απόψεις μου και είναι πάνω κάτω ίδιες ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ λάθος χαρακτηρισμούς που γράφεις...

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

αλλά οι πολιτικοί ορισμοί έχουν την αξία τους...

πχ δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη ναζί...

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Φιλεναδα ευχαριστω αλλα τι ψυχραιμια να κανεις οταν ακομα και σημερα ανθρωποι "δικοι σου" που πιστευες πως θα καταλαβουν βλεπεις πως ειναι ακομα τοσο μακρυα...

Akrat μ αρεσει που συμφωνουμε αλλα πραγματικα πες μου τι σε ξενιζει να λες τον χρυσαυγιτη ναζι οταν ο ιδιος καμαρωνει γι αυτο?

phlou...flis είπε...

Αγαπητέ μου, νάταν μόνο ο φασισμός που ευθύνεται; η δική μας απάθεια, που συγκατελέγεται;

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Φιλε φλουφλη εχεις δικιο. Μονο που η ατομικη ευθυνη του καθενος μας δεν συγκρινεται με την συλλογικη για την οποια ευθυνονται αυτοι που κυβερνουν τον τοπο.
Τις καλημερες μου.