2/12/09

Να μαι καλα να βγω στο δρομο. Να μιλησω για τους πονους..

Εν αναμονη των οσων προκειται να συμβουν στις 6 Δεκ, ποναω.
Εχω εναν πονοδοντο απο προχθες, αστα να πανε. Χθες μ επιασε και το στομαχι.
Κεντρο Αθηνας, ολοι παιρνουν τα μετρα τους. Οι "αριστεριστες λεει, εχουν καιρο που καλουν ομοιδεατες τους απο το εξωτερικο. Ωχ, ποναω παλι.
Στομαχι παλι. Ο ενας πονος με κανει να ξεχναω τον αλλον. Που να φτιαξεις δοντια τη σημερον ημερα. Θες πολλες χιλιαδες ευρω. Που να βρεθουν. Κι εξαλλου, πως θα σπουδασουν τα παιδια με τετοιου ειδους σπαταλες...
Οι περιπολιες στο κεντρο καθε μερα πυκνωνουν. Βγηκε κι ο Σαμαρας αρχηγος. Ο κυρ Νικολας ο χασαπης νιωθει ηδη πιο ασφαλης λεει. Ταξις και ηθικη! Δικιο λεω θα χει. Χασαπης ειναι, ξερει απο αιματα. Κατα πως φαινεται αρα κι ο Σαμαρας. Αχ κολοστομαχο, δε λεει να περασει.. Εχει γουστο παλι αυριο να με πιασει τιποτ' αλλο. 3 εχει αυριο ο μηνας. Η Κυριακη πλησιαζει. Ολοι ετοιμαζονται για την επετειο. Σιδεροκατασκευες στις προσωψεις. Με το μεσα ομως τι γινεται... Πονος αβασταχτος για την δυσμοιρη μανα. Τι να λεν οι αλλοι πονοι? Ποιας Κυριακης μεταλειψη ποιον πονο ν απαλυνει? Φαρμακο, καμμια 6η Δεκ δε θα φερει.
Μπα θα μου χει περασει λεω μεχρι τοτε. Να μαι καλα, να βγω στο δρομο. Να μιλησω για τους πονους και τα φαρμακα σ οποιον μπορεσω. Σε οποιον βρω. Σ οποιον δε ξερει τι ποναει και σπαει. Σ οποιον λυγιζει. Μεσα απο σταχτες θα αναγεννηθει ο νεος κοσμος. Μα θα ναι οι δικες του. Στη νεα κοινωνια μεταναστες θα βρεθουνε ξαφνικα οι πολλοι απ την αναγκη. Και θα ναι και εκεινοι μονοι, οπως τωρα οι σημερινοι ιδεολογοι, πολεμωντας να τα καταφερουν.
Αλεξανδρε, ξερω πως δε μας βλεπεις γιατι δεν υπαρχει αλλη ζωη. Ευτυχως ομως. Αλλιως τι θα σου απανταγε τωρα η θρησκεια τους? Καλυτερα λοιπον, για ολους.

5 σχόλια:

Artanis είπε...

Καλά τα λες...Άντε να δούμε...Συνδεδεμένη με το νετ είμαι, όλη μέρα...
Και περαστικά σου...
καλημέρα...

Saq είπε...

Είμαστε ήδη μετανάστες στην χώρα μας φίλε μου!
την καλημέρα μου.

akrat είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Οn line θα ειμαστε ολοι παιδια , θα δουμε..

Λοιπον καλημερα σε ολους κι ευχαριστω για τις ευχες.

phlou...flis είπε...

ελπίζω και εύχομαι να μείνουν τα κανάλια ...μπουκάλα. Νέος Αλέξανδρος να μην τους προκύψει