8/11/09

Ολοι με τα ποδηλατα μας στον ΗΣΑΠ! Επιτελους και ενα καλο μετρο!

Επιτραπηκαν δοκιμαστικα τα ποδηλατα στον ΗΣΑΠ!πό τις 5/11/09 και για ένα μήνα επιτρέπεται δοκιμαστικά η μεταφορά των ποδηλάτων με τους συρμούς του ΗΣΑΠ για όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

Η είσοδος και η έξοδος των ποδηλάτων επιτρέπεται σε όλους τους σταθμούς εκτός από τους σταθμούς Μοναστηράκι , Ομόνοια και Αττική.

Οι προϋποθέσεις μεταφοράς του ποδηλάτου είναι:

-Η μετακίνηση των ποδηλάτων να γίνεται πεζή
-Απαγορεύεται η μεταφορά των ποδηλάτων με τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες των σταθμών
-Η είσοδος των ποδηλάτων στους συρμούς να γίνεται από την τελευταία θύρα του τελευταίου οχήματος , ώστε να σταθμεύουν στο διαθέσιμο χώρο, όπου δεν υπάρχουν καθίσματα και θα επιτρέπεται η είσοδος εως 2 ποδήλατα ανά συρμό.
-Οι ποδηλάτες οφείλουν να παρέχουν κάθε είδους διευκόλυνση και προτεραιότητα στα ΑμΕΑ και στους ηλικιωμένους και να μην παρεμποδίζουν την πρόσβασή τους στους σταθμούς και τους συρμούς.
-Κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα πλησίον της γραμμής δεν θα επιτρέπεται η μεταφορά των ποδηλάτων σε όλους τους σταθμούς του δυκτίου λόγω της μεγάλης πυκνότητας των επιβατών στους συρμούς και τος αποβάθρες των σταθμών."

Ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο το μετρο να στηριχτει απο ΟΛΟΥΣ και μετα τη δοκιμαστικη του περιοδο να καταληξει μονιμο. Θα ειναι μια μεγαλη ανασα για τις μεταφορες, για τις συγκοινωνιες, για το κυκλοφορικο, για την υγεια, για ολους μας! Ας το στηριξουμε ολοι!

ΥΣ. Με το Μετρό ομως τι γινεται?
Απο το Μετρό λενε πως το ιδιο δεν ισχυει εκει! Γιατι? Καποιος πρεπει να το ξαναδει το θεμα.
Ειναι χιλιαδες αυτοι που θα εξυπηρετηθουν.


Ετοιμη η κουκλα μου!

4 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

" Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό,
ποδήλατα στην πόλη και μέσα στο μετρό"
Ποδηλατικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Μα, νομίζω, το μετρό ήταν πάντα το πρόβλημα ( Γι' αυτό και Μοναστηράκι, Ομόνοια, Αττική δεν επιτρέπεται, γιατί οι σταθμοί ΗΣΑΠ και μετρό εκεί είναι κοινοί.)
Η διαφορά μ' αυτό που ίσχυε είναι, νομίζω, ο περιορισμός του χρόνου κατά τον οποίο επιτρεπόταν η μεταφορά των ποδηλάτων στους συρμούς.
(Θέλω να) περιμένουμε θαρραλέα και ενθαρρυντικά μέτρα για τη χρήση του ποδηλάτου στις πόλεις.
Φιλιά, exoapotonkyklo.

exoaptonkyklo είπε...

Τις καλημερες μου κυριε καθηγητα!

Artanis είπε...

Καλό κι αυτό...
Καλημέρα και καλή βδομάδα...

akrat είπε...

άντε βρε τυχαιροί..
εγώ το έχω στο γυμναστήριο... χαχα
όλο το σκέπτομαι να αγοράσω..