5/5/09

Συνειδηση του κωλου !

Ολοκληρωθηκε λοιπον το κουκουλωμα του σκανδαλου Παυλιδη.
Ετσι, ομορφα, ησυχα κι απλα. Ολοι λοιπον αθωοι, ολοι αγνες περιστερες. Η χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων συνεχιζει ακαθεκτη το θεαρεστο εργο της, με την χειροτερη αντιπολιτευση να συνεχιζει να παρακολουθει ως θεατης την -παρασταση για ενα ρολο- του σταρ Κωστακη του "καταλληλοτερου".
Αυτο ειναι κυριοι, το απολυτο θεατρο του παραλογου.
Καλα, μας περνανε και για πολυ μαλακες λεμε...
.

.

18 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Τελικά μόνο ο Παλαιοκώστας είναι κακοποιός σ΄ αυτή τη χώρα.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Μπα, και μερικα εκατομυρια υποφεροντες ελληνες, κι αυτους κακοποιους τους θεωρουνε.Δε θυμασαι τη δηλωση του καταλλαλοτερου για τους "ταραξιες"?

akrat είπε...

παρακαλώ να μην χαλάμε τόσο χαρτί υγείας για το κόμμα τούτο... χαχα

Φαίδρα Φις είπε...

φαντάσου όμως να την πλήρωνε
και ο Παυλίδης που έχει μασήσει
τα λιγότερα...

η ιστορία απλώς επαναλαμβάνεται
δίχως εξελίξεις

στάσιμη και απονενοημένη

τι να σου κάνει και το χαρτί υγείας...

καλημέρα
φιλιά

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Mα το θεμα στην ουσια του, αγορια και κοριτσια, δεν ηταν να την πληρωσει ο Παυλιδης που χει φαει πιθανως τα λιγοτερα. Το θεμα ηταν μηπως μεσα απο αυτη την ιστορια αναγκαζονταν να οδηγηθουν σε εκλογες...
Αλλα μπα, οπως ξανα αποδειχτηκε η αναισθησια δεν εχει ορια!

phlou...flis είπε...

Τέτοιο χρησιμοποιώ σπιτι. λες να βγάλω ...εξανθήματα;

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Το χιουμορ σου φιλε ωρες ωρες ειναι πραγματικα απολαυστικο!

AlexMil είπε...

Μόνο να μη ξεχνάμε κάτι πολύ απλό,που συστηματικά το ξεχνάμε όταν κρίνουμε την εξουσία. Ο κάθε Παυλίδης είναι η είκόνα των περισσότερων από μας. Το στυλ παυλίδη αλήθεια πόσες φορές το συναντάτε στη καθημερινοτητά σας; Βέβαια σε άλλες μορφές και έντασης, αλλά η απάτη, η κοροιδία, το ψέμα, η εκμετάλλευση, είναι στυλ παυλίδι, πως να το κάνουμε.
Βέβαια δεν πω το τετριμμένο ότι εμείς τους ψηφίζουμε, αλλά έτσι είναι, όλοι τους είναι η εφηρμοσμένη βλακεία μας.
Διαιωνίζουμε δε τη κατάσταση εμείς οι ίδιοι γιατί δεν αλλάζουμε πρώτα τον εαυτό μας, δεν ψηφίζουμε άξιους να μας εκπροσωπούν, δεν αλλάζουμε τη πολυθρόνα και τα πσούμια μας.
Μπορούμε να τρώμε οικολογικά μπιφτέκια και σαλάτες, να κλαίμε για το μοίρα ενός αδέσποτου, αλλά σπανίως θα κλάψουμε για ένα αδέσποτο άνθρωπο, σπανίως θα δράσουμε για ένα κοινωφελή σκοπό. σπανίως Θα δώσουμε κάτι από τη ψυχή και το σώμα μας στους άλλους.
Ο παυλίδης πάντοτε θα ζει όσο θα επιτρέπουμε μέσα μας να κρύβεται ένας παυλίδης.

Ευχαριστώ

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

@ AlexMil
Εχεις δικιο σ αυτα που λες.
Ομως πολλοι απο μας δεν το ξεχναμε. Κι αυτο ειναι ισως που μας πληγωνει περισσοτερο..

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που περίμενε κάτι διαφορετικό ως εξέλιξη.
Πριν κάποια χρόνια, όταν ομάδα πρωτομπήκε σε σουπερμάρκετ, πήρε προϊόντα και τα μοίρασε στον κόσμο, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες κι αρκετοί, γελάγανε... Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, ο κόσμος τους χειροκροτεί, γιατί στη συνειδησή του, η πράξη των ομάδων αυτών, είναι αντίσταση απέναντι στους αληθινούς κλέφτες. Η ηθική αλλάζει, κι αυτό λέει πολλά. Η απόσταση που έχουν από τον κόσμο οι πολιτικοί και το κεφάλαιο, και η απληστία τους, δε τους αφήνει να το δουν. Τα εκατό ευρώ, είναι αδύνατο να καταλάβουν τι σημαίνουν ..... πως είναι να ζεις άνεργος, ή σκλάβος. Σα φίδι, που τρώει την ουρά του, το χέρι που τους ταίζει, προδιαγράφουν το τέλος τους. Το έχω ξαναπεί, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μένα, τα παιδιά μου, την χώρα που αγαπώ: Κάθε άμυνα απέναντι στην τυρανία και την κλεψιά, είναι νόμιμη. Όσους νόμους κι αν κατασκευάσουν για να κρυφτούν από πίσω, η δικαιοσύνη κι η ελευθερία είναι ένοιες που δεν αλλάζουν. Και έχουν νόμους ανώτερους, και με αυτούς τους νόμους, θα πληρώσουν.
Το προβλήμά μας, δεν είναι το ένα ή το άλλο πρόσωπο. Είναι το ίδιο το πρόσωπο του καπιταλισμού, ενός παρασιτικού πολιτικού συστήματος. Κλέβει διαρκώς κι απροκάλυπτα.. Από μισθούς, από συντάξεις, από την υγεία, από το χρόνο της ζωής μας.. Η κρίση, είναι κρίση για την χαμηλή και μεσαία τάξη, είναι κρίση από όπου οι τράπεζες θα βγουν από τον κρατικό μπουναμά, από τις δικές μας τσέπες, πιο πλούσιες, και μεις πιο φτωχοί. Τα δις που δοθήκανε στην Ελλάδα, αρκούσαν να κλείσει για πάντα το θέμα ττων κλεμένων από τα ασφαλιστικά ταμεία.. Στην Αμερική μόνο, 700 δις δόθηκαν στις τράπεζες.. Για να αντιληφθούμε το ποσό, 6,7 δις είναι ο πληθυσμός της γης. 700:6,7=104 δις και κάτι ψηλά σε κάθε κάτοικο της γης. Λυνόντουσταν πολλά προβλήματα, η αγορά θα άνοιγε, τα δάνεια θα αποπληρωνόντουσταν, κ.τ.λ.
Το θέμα λοιπόν, είναι όχι πως δεν υπάρχει πλούτος, μα πως αυτός συσωρεύεται άνισα σε πολύ πολύ λίγους. Και... σκεφτείτε.. όλες αυτές οι ενισχύσεις, πάντα, στη πλάτη τη δική μας, από το κράτος, που τόσο αντιπαλεύει ο καπιταλισμός....

Καλημέρα!

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

@ φιλε Ανεμοσκορπισματα

Εδω και καιρο στον οργανισμο(ιδ.δικαιου) που εργαζομαι αρχισαν -λογω της κρισης και καλα..- να κανουν οικονομια και περικοπες. Που? Μα φυσικα στα μεροκαματα, στις υπερωριες, στις προσληψεις. Ουτε μια απο τις υπολοιπες καταφανεστατες περιπτωσεις σπαταλης του χρηματος οργανισμου δεν μπηκε στο στοχαστρο της Δνσης. Και φυσικα καμμια περικοπη στους τεραστιους μισθους των Δντων.
Προχθες κυκλοφορησε και επισημως εσωτερικο σημειωμα που ενημερωνε τους εργαζομενους οτι "στα πλαισια περιορισμου των δαπανων..." περικοπτονται ολες οι υπερωριες και τετοιες θα γινονται μονο μετα απο γραπτη εισηγηση και εγκριση του γενικου(!) Δντου του οργανισμου.
Πραγμα που σημαινει μειωση στο εισοδημα πολλων εργαζομενων της ταξης των 200-300 ευρω μηνιαιως.
Κι αναρωτιεται κανεις. Γιατι βρε κεραταδες δεν μειωνεται τους δικους σας δυσθεωρητους μισθους? Γιατι παλι ξεκινατε την οποια οικονομια σας απο το εισοδημα των φτωχοτερων εργαζομενων?
Γιατι ?

Μετα απ αυτα φιλε μου, πως να μην προσυπογραψω απολυτα καθε λεξη του σχολιου σου?
Προσυπογραφω λοιπον και ευχομαι σε ολους καλη δυναμη και νεους αγωνες!

musicgarden είπε...

Ακόμα γελάω με τη φωτογραφία!χαχαχα!
Γελάμε γιατί κανονικά θα έπρεπε να κλαίμε που είμαστε ένας λαός με μνήμη χρυσόψαρου που βρίζει επι 4 χρόνια,αυτούς που θα πάει να ψηφίσει ξανά και ξανά,με παρωπίδες...

Artanis είπε...

Έμαθα μέσω νετ οτι ετοιμάζει και φιέστα ο εν λόγω κύριος, εντός των ημερών, στη Ρόδο...
Αυτό τώρα πώς το λένε;

Ανώνυμος είπε...

Skata sta moutra mas. Etsi to lene!

Μαύρος Γάτος είπε...

Φίλε μου ξέχασες να αναφέρεις τον χειρότερο ελληνικό λαό όλων των εποχών...

κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα, η μπόχα είναι παντού κι εμείς ψωνίζουμε αποσμητικά

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Μαυρε γατε

Να συμφωνησουμε για την μποχα και τ αποσμητικα αλλα αμα συμφωνησουμε και για το χειροτερο ελλ.λαο ολων των εποχωνθα μας κατηγορησουνε για σκοπιανους πρακτορες! χα χα!

efi_i_trompakiti είπε...

ότι ναναι είναι αυτοί...δες και αυτό!
http://trelokouneli.blogspot.com/2009/05/station.html

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

@ efi

xa xa καλο!Αν και δεν ειναι καθολου για γελια η κατασταση!