18/3/09

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGGERS


Επιθεση εκανε σημερα το πρωι ξανα ο ανεκδιηγητος "δημαρχος" Αθηνων Κακλαμανης κατα της ανωνυμιας των blogs στον real fm .
Ειπε μεταξυ αλλων στην εκπομπη του Χατζηνικολαου οτι, οι bloggers ειναι αυτοι που οπλιζουν το χερι των κουκουλοφορων, οτι για την μικρο-εγκληματικοτητα στην Αθηνα φταινε οι αλλοδαποι-μεταναστες (λες και δεν υπαρχουν Ελληνες εγκληματιες) και πως στον υπολοιπο κοσμο τα blogs ειναι υποχρεωμενα να αναγραφουν τον..."υπευθυνο κατα τον νομο".
Το ακραιο εθνικοφασιστικο-ρατσιστικο του παραληρημα συνεχιστηκε, ευτυχως οχι για πολυ ωρα, μιας και ο δημοσιογραφος του απαντουσε αποστομωτικα μια προς μια σ'ολες τις ανεκδιηγητες αποψεις του. Παλι καλα...
Ομως βλαχοδημαρχε του κωλου ενα εχουμε να σου πουμε.
Οτι, μα οτι κι αν κανεις, εσυ και οι ομοιοι σου φασιστες του Λάος και της δεξιας, ο λαος θα δινει μονιμως τις δικες του απαντησεις. Παντα θα αγκαλιαζει τους ταλαιπωρους τιμιους μεταναστες . Οσους νομους κι αν σκαρφιστειτε κατα των κουκουλων, των διαδηλωσεων και των blogs εμεις θα βρισκουμε παντα τροπους να ξεριζωνουμε τα σπλαχνα των σκατοψυχων ακροδεξιων! Αυτο παρτο ως υποσχεση!
Η διψα μας για ελευθερια, δημοκρατια και ενα καλυτερο αυριο θα 'ναι παντα ο δικο σας εφιαλτης. Ραντεβου στους δρομους!

2 σχόλια:

phlou...flis είπε...

άλλο να του πούμε: δε φτιάξαμε τα blogs για να υποστηρίζουμε το τάδε κόμμα, την δείνα κυβέρνηση. τα φτιάξαμε για να γράφουμε χωρίς φόβο και πάθος τις απόψεις μας, τις θ΄σεις μας και τις επικρίσεις μας.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Αυτο φιλε το ξερει καλα. Αυτο που δε ξερει ειναι ως που μπορουμε να φτασουμε αν μας παρατσαντισει. Αυτο ειναι που τρεμει κι αυτος κι ομοιοι του και γι αυτο και ολη η πολεμικη εναντιων των blogs.