19/3/09

Κατι βραζει και μολις αρχισε να χυνεται

80% των νεων σχεδον σ'ολες τις ευρωπαικες χωρες θελουν να φυγουν οι ανεργοι ξενοι απο τη χωρα τους. Ο υπουργος εσωτερικων της Γερμανιας δηλωνει τρομοκρατημενος απο την τεραστια επιρροη των νεοναζιστικων οργανωσεων στη γερμανικη νεολαια. ο Μπερλουσκονι ζητα να καταργηθει το ιατρικο απορρητο για τους μεταναστες της χωρας του...
Ο εμπορικος κοσμος στην Ελλαδα καταρεει αλλα πριν απ'ολα του φταινε οι ταραξιες που σπανε τις βιτρινες του.Την ιδια στιγμη η ποινη του περιβοητου Περιανδρου της Χρυσης Αυγης μειωνεται απο 21 χρονια σε 12 και εντος ολιγου θα κυκλοφορει ελευθερος ξανα στους δρομους για να συνεχισει τη δραση του.
Φιλαρακια, μοιαζει σαν, κανείς να μη ξερει τι φταιει αλλα παντως κατι πολυ σαπιο συμβαινει... Κοφτε λοιπον τις αηδιες και βαλτε το μυαλο να δουλεψει.
Τα χειροτερα ερχονται...

4 σχόλια:

Saq είπε...

Λες να ζήσουμε μια νέα έξαρση φασιστικών κινημάτων; πάντως στην ελλάδα τα χειρότερα θα έρθουν το καλοκαίρι όταν δούμε τα νούμερα των τουριστών από το εξωτερικό να έχουν μειωθεί τραγικά!

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Η εξαρση του φασισμου ειναι ηδη εδω πιστευω φιλε Newton. Ειτε ως κυβερνηση-spy ειτε ως λαικη ιδεολογια του "για ολα φταιν οι ξενοι(ή οι αλλοι)", παντως ειναι εδω.Δυστυχως.

phlou...flis είπε...

κι είναι καζάνι που κοχλάζει

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Ετσι ακριβως!