30/5/08

ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΖΩΑ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ !

"...Ο Τομάσεβιτς ζήτησε τον λόγο από τον πεσμένο στο έδαφος Γουντς βάζοντας με δύναμη (και προκλητικά) το χέρι στο λαιμό του Αμερικάνου. Ο τελευταίος σηκώθηκε αστραπιαία και επιχείρησε να ρίξει μπουνιά στον Σέρβο, βρίσκοντάς τον στο σβέρκο. Η σύρραξη ήταν σχεδόν γενική, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να εκσφενδονίζουν παντός είδους αντικείμενα και το ματς πήγε να χαλάσει.... Οι διαιτητές, απέβαλαν τους δύο μπασκετμπολίστες και το ματς συνεχίστηκε, με την ένταση όμως πλέον στις εξέδρες να είναι στα όρια. . .

Τα ζωα...

Αποκορύφωμα η ρατσιστική συμπεριφορά ορισμένων οπαδών του Παναθηναϊκού εναντίον του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.


την κολωνα της εθνικης μας , το θωρηκτο μας...


Οι κραυγές μαϊμούς ήταν εμετικές και ο διεθνής σέντερ δυστυχώς δεν μπόρεσε να μείνει ήρεμος. Απάντησε με χειρονομίες που πυροδότησαν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, με ανάλογα συνθήματα από «πράσινους» οπαδούς που ξεχνούν ότι ο Μπατίστ, ο Ουίνστον είναι επίσης μαύροι!

το αποτελεσμα...


Όμως αφού στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία, είναι φυσικό επόμενο οι συνθήκες στα ελληνικά γήπεδα να γίνονται χειρότερες με γεωμετρική πρόοδο!"
απο τα νεα.


"...Απ' τα μεγάφωνα κάποια στιγμή ακούστηκε ο γνωστός σκοπός που αποτελεί σήμα-κατατεθέν του Καραγκιόζη, με προφανή στόχο τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Δεν λένε να το κλείσουν στο ΟΑΚΑ αυτό το θλιβερό κεφάλαιο..."
απο την ελευθεροτυπια.


ο Κυριος...

"...το φύλλο αγώνα δεν κατέγραψε τα ρατσιστικά συνθήματα σε βάρος του Σχορτσιανίτη και οι διαιτητές εκτός από τα σφυρίγματά τους, με όσα δεν έγραψαν εξασφάλισαν την μη τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού..."
απο το contra.gr

ο τυπος...


Τι να πει λοιπον κανεις για αυτους τους στρατους ζωων που εκτρεφονται απο τις "προεδραρες",τους "μεγαλοπαραγοντες" και το επισημο "κρατος" ?
Βεβαια θα μου πεις , περα απ την κονομα, ποιος να ενδιαφερθει για το, τι σημαινει αθλητισμος και πολιτισμος, ποσο μαλλον ρατσισμος, πολυπολυτισμικοτητα και αλλα τετοια φαιδρα το 2008...Και γιατι να το κανουν αλλωστε?
Μηπως για να υπηρετουν τετοια ιδανικα βρισκονται ολοι αυτοι στις θεσεις που βρισκονται?
Μην γινομαστε και τοσο αφελεις...

τα μμε...

Η ηγεσια πολιτισμου και αθλητισμου...αχαχαχαχαχα! Ας το καλο γελασαμε παλι...


Ας γινομαστε καλυτερα κι εμεις ζωα , παρακολουθωντας τα αλλα ζωα στα κατορθωματα τους κι ολοι μαζι ως ΖΩΑ ας αναφωνησουμε ακομα μια φορα

το
Παο θεε μου Παναθηναικε μου!(δις)
και το
Θρυλε θεε μου Ολυμπιακε μου!(δις κι αυτο).
ή εναλλακτικα
το ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ, ΟΥΡΓΚ... !

Καληνυχτα.

4 σχόλια:

Νατασα είπε...

Άσπρα , κόκκινα , κίτρινα ,… μπλε
Καραβάκια στο αιγαίο δεν με παίρνετε καλέ
_
Καλό μήνα

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Καλο μηνα και σε σενα!

Δημήτρης Σταύρου είπε...

Καλό μήνα,

για την καφρίλα των γηπέδων θα σου αναφέρω 2 λύσεις:

- αυτή του Βικτώρ Ουγκώ (όπως την πρότεινε για την αντιμετώπιση των περιθωριακών στο Παρίσι του 1850):

"Φως, φως! Στο έντονο φως ούτε μία νυχτερίδα δεν επιβιώνει!"(Β.Ουγκώ, Οι Άθλιοι)


- αυτή της Θάτσερ: απόλυτη καταστολή.

και οι 2 πετυχαίνουν, αλλά η δεύτερη πετυχαίνει πιο γρήγορα.

akrat είπε...

αχ βαχ
η φετινή χρονιά θα είναι δραματική σ' όλα τα επίπεδα.
Η μάχη εναντίον του Κόκαλη ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ακόμα και τους αθλητικούς τόπους.
Από τα μέσα του Παναθηναικού στο λέω καθαρά. Ή θα σαρωθεί ο Κόκκαλης ή θα τιναχτούν τα πάντα...
Εκτός αν η κυβέρνηση λάβει μέτρα και μοιράσει τα πράγματα.
Όταν οι Παναθηναικοί έλεγαν κάτω ο Τζίγκερ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ. Εγώ όταν συμμετείχα στην ανατροπή του Τζίγκερ εννοούσα την αναγέννηση του ΠΑΟ Α.Ο. Αλλά τα μίση το αίμα έχει κυλήσει. Αν τα ΜΜΕ έλεγαν την αλήθεια θα φρικάραμε... Έχουν ακουστεί μετά τον θάνατο του καημένου Μιχάλη για βόμβες (στην Μεταμόρφωση... για το μαχαίρωμα του άτυχου Ολυμπιακού στην Ραφήνα... σπασίματα συνδέσμων... άστα...)
Το θέμα είναι ότι ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ δεν υπήρχε τέτοια μονοκρατορία. Ποτέ πρόεδρος ΠΑΟ ΟΣΦΠ δεν είχε κάνει τέτοια δικτατορία όσο ο Κόκαλης... Οι αδελφοί Γιανακόπουλοι δεν μπορούν άλλο να κρατούν μια ομάδα (μπάσκετ) σε τέτοια παράλογη φόρμα (η ομάδα κορέστηκε και πρέπει αντικειμενικά να πάει τρίτη στην Ελλάδα μετά ΟΣΦΠ ΜΑΡΟΥΣΙ). Αλλά το γαμώτο δεν την αφήνει αφού στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κτυπήσει την παράγκα... Αποτέλεσμα μια παράλογη βία που του χρόνου ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ. Τουλάχιστον ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ είναι έτοιμοι. Όπως έτοιμοι είναι και στον Ολυμπιακό και στην Θεσσαλονίκη...
Ο θεός τους βοηθός..
Εγώ προσωπικά θα βγάλω διαρκείας στο μπάσκετ γυναικών και θα πηγαίνω μόνο στα ψευτοερασιτεχνικά αθλήματα του ΠΑΟ.