9/2/08

Η αμεση απαντηση (του Πουτιν).

Με τις υγειες μας παιδες και με "αγαπη" απο τον Πουτιν (the boss) :

«Η Ρωσία, δεν έχει άλλη υπομονή να ανεχθεί εχθρικές ενέργειες όπως είναι η διεύρυνση του Νάτο σε περιοχές που συνιστούν το «μαλακό της υπογάστριο» και γενικά δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο καμμία ανάμιξη στις υποθέσεις της, στους ζωτικούς της χώρους και στα πεδία όπου διακυβεύονται τα κρίσιμά εθνικά της συμφέροντα.

Αν η Αμερική, δεν το καταλάβει αυτό, τότε η Ρωσία θα υποχρεωθεί να απαντήσει.

Η Ρωσία, θα επιλέξει να μην ακολουθήσει στο παιχνίδι που θέλουν να την εμπλέξουν οι ΗΠΑ. Ένα παιχνίδι όπου θα είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει μια ξέφρενη πορεία εξοπλισμών, πράγμα που θα έθετε σε κίνδυνο την ανοδική πορεία της οικονομίας της.
Μπροστά σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο εκείνος που θα εξαντλούνταν πρώτος θα ήμασταν εμείς, μιας και η Αμερική μέσω του Νάτο έχει όλο τον κόσμο σύμμαχο , εμείς θα επιλέξουμε την λύση της άμεσης απάντησης καθώς, τώρα πια, διαθέτουμε την κατάλληλη δύναμη για να πράξουμε κάτι τέτοιο πολύ αποτελεσματικά».
Και το μεγαλο ερωτημα ξεπροβαλλει τωρα φανερα σε ολους. ΛΕΣ ?

Αντιαμερικανοι του ΚΚΕ και ολης της κοιμισμενης Ελλαδας (που δε βγαζετε κουβεντα για τον ρωσικο ιμπεριαλισμο), εχετε τωρα τουλαχιστον τιποτα να πειτε ή να πιστευουμε ακομα πως η μονη υπερδυναμη στον κοσμο ειναι η Αμερικη ; Περιμενουμε με αγωνια τις αποψεις σας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρχακια κυκλε οταν μιλας για κκε να πλενεις το στομα σου πρωτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είσαι αναρχάκιας εξωαπτονκύκλο (όπως σε χαρακτηρίζει ο κκες) ή όχι, αλλά ο ρόλος που επιθυμεί να παίξει η Ρωσία μπορεί να αποβεί στο τέλος καταλυτικός. Δηλ. μιας δεύτερης υπερδύναμης, ρόλος που απέτυχε η ΕΕ να παίξει. Ίσως αποκτήσουμε λίγη ισορροπία σε τούτο τον πλανήτη και κοπεί και λίγο ο καουμποϊσμός των 'φίλων' και 'συμμάχων' γιάνκηδων επιτέλους. Με λίγη προσοχή ώστε να αποφευχθούν τα λάθη της εποχής του ψυχρού πολέμου, ίσως... Δεν ξέρω. Μακάρι...

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο προς κκες:
Με τι να πλένει κανείς το στόμα του όταν μιλάει για το 'δημοκρατικό' ΚΚΕ? Υπάρχει μήπως κάποιο ειδικό στοματικό διάλυμα σοβιετικής προέλευσης ή επιτρέπονται και τα αμερικάνικα?

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Ανωνυμε δεν εχεις δει τιποτε ακομη.Δε θα ρθει καμμια ισορροπια.Απλως τον ακρατο καπιταλισμο-ιμπεριαλισμο θα τον διαδεχτει ενας πρωτογνωρα θανατηφορος ιμπεριαλισμος που θα ανατρεψει οτι υπαρχει σημερα και θα κανει καθε μας εφιαλτη σκληρη πραγματικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Η εξυπναδα ανταμοιβεται με ηττες,ενιοτε και με κλωτσιες.