14/10/07

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ! ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ !




Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες μεσα απο τη Χαρ.Τρικουπη ραγδαιες εξελιξεις σημειωνονται αυτην την ωρα στο Πασοκ.
Σε εκτακτη συναντηση των Σημιτη , Παπανδρεου,Βενιζελου , Κακλαμανη και Λαλιωτη αποφασιστηκε (μετα απο προταση του τελευταιου) η αμεση παραιτηση και των τριων υποψηφιων και η καταθεση προτασης στα οργανα του κομματος για συγκροτηση ηγετικης ομαδας κοινης αποδοχης αποτελουμενη απο ολους τους ανωτερω .
Η προταση που εγινε μετα απο δραματικες διαβουλευσεις αποδεκτη απο ολους θελει τον Κωστα Λαλιωτη προεδρο του κινηματος , τον Βαγγελη Βενιζελο υποψηφιο πρωθυπουργο και τον Γιωργο Παπανδρεου γ.γραμματεα του Πασοκ( κατα τα προτυπα των αριστερων-κομμουνιστικων κομματων).
Κακλαμανης και Σημιτης αναλαμβανουν ρολο πολιτικης και ιδεολογικης καθοδηγησης σε τιμητικες θεσεις (επιτιμοι αρχηγοι του κινηματος) αλλα και ως ελεγκτες της νεας ηγετικης ομαδας .
Η προταση θα παρουσιαστει αμεσα στα οργανα και στη βαση για ψηφιση το συντομοτερο δυνατον.
Δυσφορια σημειωνεται πως υπηρξε απο την πλευρα Σκανδαλιδη που ομως δεν εχει ακομη προβει σε καμμια δηλωση καθως οι δραματικες εξελιξεις τρεχουν καθε στιγμη.
Νεοτερες πληροφοριες επι του πιεστηριου...
Παραγινε το κακο κυριοι με το πασοκ, ειπα να σας χαλαρωσω κι εγω λιγο μ ενα αστειακι.Δεν πιστευω να θιχτηκε κανεις?Αντε την καλημερα μου.

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Βαλε ιδεες...και ολα μπορουν να συμβουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν οι πληροφορίες σου είναι σωστές,και αποκλείστηκε από τα πόστα η αριστερή πτέρυγα,προβλέπω ένοπλη σύρραξη με πρωτοκαπετάνιο τον Ανδρουλάκη και οπλαρχηγούς την Δαμανάκη και το Μπίστη.
Καλά,από τα δεξιά δεν υπάρχει ο κίνδυνος από το Μάνο,αφου εκπροσωπείται (σύμφωνα με δήλωση του ΓΑΠ) από τον Δεξιό Βενιζέλο!